Residentie Altus

Vanaf € 207.000
Verbrandhofstraat 1, 9500 Geraardsbergen
2 96-102 m² 1

Omschrijving

Met plezier stellen wij u dit nieuwbouwproject genaamd ‘Residentie Altus’ voor gelegen te Geraardsbergen. De term Altus is afkomstig van het Latijns en betekent ‘hoog’. Dit weerspiegeld de hoge kwaliteit gecombineerd met een prachtige architectuur wat maakt dat dit project zijn naam meer dan waardig is.

Residentie altus beschikt over 2 duplex-appartementen (96m² en 102m²) die beiden beschikken over 2 ruime slaapkamers, een volledig geïnstalleerde keuken, een moderne badkamer, een bergruimte en een lichtrijke woon-en eetkamer. Beide appartementen beschikken over een aangenaam terras uit tropisch hout met een ruim uitzicht. Afgewerkt eind mei 2020.

Gelegen in het stadscentrum van het historische Geraardsbergen geniet dit project van een uitstekende ligging. U vindt alle nodige winkels, openbaar vervoer en verschillende scholen op wandelafstand.

Prijzen zijn inclusief afwerking volgens lastenboek (zie bijlagen te downloaden op onze website). De inrichting van de appartementen kan naar keuze van de koper. Mogelijkheid om garage te kopen. De verkoop geschiedt onder 10% registratierecht op het grondaandeel en 21% BTW op het constructieaandeel.
Bruto Huurrendement: 4,3%
Meer info (plannen, lastenboek) op kantoor: 054/69 79 89. Neem zeker een kijkje op onze website waar u de plannen en het lastenboek kan downloaden!

Lees meer

Overzicht

Gelijkvloers Opp. Slpk.  Prijs
Kantoorruimte 41 m²   Verkocht
Eerste verdieping Opp. Slpk.  Prijs
Appartement 1 96 m²  € 207.000
Tweede verdieping Opp. Slpk.  Prijs
Appartement 2 102 m²  € 215.000

Meer info over dit project

Bedankt voor je bericht, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Er was een probleem bij het versturen van het formulier, gelieve opnieuw te proberen.


Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons